Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

18 de jul. 2012

Xaime Simón Quintela, en Vaga de fam tots els divendres

Des de la Presó d'Herrera de la Manxa:

“…Faig vaga de fam tots els divendres. No mano cap queixa a cap jutge ja que per a mi, els tribunals ho són d'excepció, siguin el Tribunal Constitucional, el Tribunal Suprem, el Jutge Central de Vigilància Penitenciària. Tots donen legalitat a la política repressiva contra els presos polítics. Les meves protestes van contra la permanència a la presó dels presos greument malalts i dels quals han complert ja dels 3/4 parts de la condemna, contra la “Doctrina *Parot” i els tribunals d'excepció (Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem, Jutge Central de Vigilància Penitenciària). I la meva reivindicació és per una veritable Amnistia (Total) i per les llibertats polítiques plenes.

El problema, per a mi, no és la presó d'Herrera, per exemple, ni la política repressiva de la mateixa. En major o menor mesura és un problema comú a tots les presons doncs en totes i cadascuna d'elles, amb les seves característiques pròpies, se'ns sotmet al mateix règim de vida repressiu, inhumà, vexatori, conculcador de drets i llibertats, xantatgista etc.

Porto 27 anys i mitj a la presó, seguits. Vaig caure pres en 1985 (encara no tenia 25 anys) i des d'aquest any no he vist el carrer. Em diuen que la data d'excarceració és pel 31 desembre de 2014. Tocarem fusta, doncs ja va sent hora que enxampi carrer…”

PRES.O.S. web del S.R.I.