Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 d’ag. 2012

Varis presos Polítics del PCE (r) i dels GRAPO en VAGA de FAM en solidaritat amb Uribetxeberria

Iosu Urribetxeberria
El pres polític dels GRAPO Enrique Kuadra Etxeandia, s'ha posat en vaga de fam en solidaritat amb la vaga de fam que ha començat el pres polític basc Iosu Uribetxeberria Bolinaga. Etxeandia és a la presó de Daroca, Saragossa.
Així mateix, han iniciat vaga de fam en solidaritat amb Iosu, Nacho Varela Gómez, militant dels GRAPO pres a Puerto I, Marcos Martín Ponce a Morón de la Frontera (Sevilla) i altres presos  es preparen i aniran sumant-se segons coneixen la notícia. Cal advertir que molts membres del Col·lectiu de Presos Antifeixistes es troben amb una precària salut, amb continuus problemes de desatenció per part de les diferents direccions dels Centres Penitenciaris i per ordre directe del Ministeri d'Interior.
Pel que fa al lluitador basc Iosu està sent assetjat aquests dies per la Ertzaintza a l'habitació de l'hospital de Donosti. El qual pateix des de fa anys un càncer de ronyons que se li ha estés als pulmons. A més se li ha detectat un nòdul metastàsic en el cervell. Iosu exigeix un tracte digne i just i la seva llibertat immediata per causa de malaltia molt greu.
Enrique Kuadra, amb d'altres presos
antifeixistes, s'han sumat a la Vaga.
Ja són 250 els presos i preses polítiques basques -i van en augment- en lluita, molts d'ells en vaga de fam, altres estan duent a terme tancades a les cel · les, s'estan negant a menjar el menjar de la presó, realitzant concentracions i enviant cartes al Ministeri de l'Interior .

Presos Polítics Malalts LLIBERTAT IMMEDIATA!!!
Font: web PRES.O.S.