Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 de set. 2012

Cròniques del nou judici-farsa contra Arenas, contra el PCE (r) i els comunistes a organitzar-se en el seu propi Partit

Cartell editat per la Federació de Joves
Comunistes de Catalunya en suport
 a Arenas.
A continuació reproduïm les cròniques de solidaris que assistiren al nou i enèssim judici-farsa contra Manuel Pérez Martínez -i a la revolucionària antifeixista Victòria Gómez, - de mitjans de mes (13 i 14 de setembre) a l'odiosa Audiencia Nacional, hereva del franquista TOP i que han estat publicades a preS.O.S.org. 
La repressió i destrucció física, a més de la cadena perpètua de facto a la que li està sotmetent al Camarada Arenas l'Estat decadent i feixista en descomposició, es menester que comporti el despertar de la més amplia solidaritat de tot comunista, revolucionari i demòcrata conseqüent. No confiem en absolut -de fet no la reconeixem com a legítima- en la justícia feixista espanyola, la qual  condemnarà i anirà acumulant més anys de presó per a aquest dirigent comunista.  És necessari començar per exigir la amnistia per aquests lluitadors comunistes i revolucionaris i la defensa dels comunistes a organitzar-se en el seu Partit com a elements indiscutibles i essencials. La resta, xerrameca, covardia, reformisme i immoralitat antirevolucionària.Crònica del judici-farsa del primer dia 13 de setembre
Indubtablement i ja de reflexió des de casa, tot i que no cal molta reflexió, destacar el muntatge espectacular per part de Silva Sande cap a Manuel Pérez Martínez, en el qual Arenas va deixar clar una vegada i una altra que són dues organitzacions totalment diferents, però que aplaudeix i seguirà aplaudint les accions perpetrades per una causa justa i defensant l'obrer.
Victòria, la militància primerament va ser al PCE (r) i més tard va passar als grups antifeixistes, deixant ben clar que és mentida i ratllant a Silva Sande de mentider "que ara va de honrat per la vida". Tal paio-així descrit també per Victoria-ha comparegut impassible com si moble de l'AN fos.
Manuel per la seva banda es va esplaiar a acusar Silva Sande del que és, un violador i un home amb poca talla personal i insuficient intel · ligència com per a pertànyer al CC del PCE (r).
Un judici mogudet en el qual des de primera hora la jutge Angela Murillo ha reprimit a Manuel en qualsevol acte sentimental que tenia cap al públic, en el qual hi havia molta família i amics.
També el traïdor per excel · lència s'ha negat a contestar l'advocat de Manuel i Victòria, Juan Manuel Olarieta.
Olarieta volia formular una pregunta que deia "Si en un segrest d'una persona, a Manuel-segons la Guàrdia Civil-, no van informar de com es realitzaria l'acció, donada la magnitud d'aquesta acció, com li anaven a atorgar la responsabilitat de com on i qui havia de posar el "petard" a l'ETT "?. La jutge Angela Murillo desestimar la pregunta, il · legal, a la qual cosa després de l'aturada i passant més d'una hora li va dir a Olarieta que la formula sense que vingués ja al cas, perquè ja no estava interrogant Manuel Pérez Martínez.
Sense més i per mi el més representatiu ha estat la solidaritat de tota la gent que va acudir i de la qual ha donat suport via xarxes socials, i el compromís incondicional a la causa de dos grans, CADASCÚN DES DE LA SEVA ORGANITZACIÓ, el camarada Arenas i  Victòria, i a la gran defensa de Juan Manuel Olarieta.
AlexisManuel Pérez Martínez
Secretari general del PCE(r)
Crònica del segon dia del judici-farsa (14 de setembre). Aquest judici a més de ser una farsa ha estat una mostra de que no li deixaran en pau, començant el dissabte, va sortir de Castelló de bon matí, de Castelló el van portar a Alacant, d'Alacant a València, i de València per fi a Madrid. Va arribar el diumenge a la nit a Navalcarnero, sense roba, sense poder dutxar-se, i ni tan sols rentar-se la cara, però el pitjor de tot és que l'advocat no va poder estar amb ell ni un moment per poder preparar el judici i que la jutge Murillo li ha llançat algun retret creient que no s'ho havia preparat, però ha demostrat que Olarieta no és un advocat qualsevol, ha desmontat tot el que el fiscal ha exposat, que només carregava en contra de Manuel i només sabia dir que GRAPO i PCE (r) és el mateix. 
Aquest judici és per uns petards a l'ETT People, un sumari que estava tancat des de fa 12 anys per falta de proves, perquè no hi havia cap prova que Manuel hagués estat inductor dels petards, però quina casualitat que ara, 12 anys després, apareixen esborranys amb una empremta de Manuel, que sembla ser, que apareix en tots els sumaris una empremta de Manuel que val per a tot i l'utilitzen per a tots els sumaris.

Avui (pel dia 14 de setembre) després de dir bajanades el fiscal, li ha tocat el torn al traïdor per excel·lència (Silva Sande), que li donaran una medalla honorífica, com sempre en comptes de defensar-se ell el que ha fet és tirar merda sobre Manuel.

Victoria Gómez Mendez,
militant dels GRAPO
Després arriba el torn de Victoria. Només dir que és una dona per treure's el barret davant d'ella. Ha exposat i explicat quin era el paper del canalla aquest (Silva) dins del partit i tot el que feia d'amagat, es gastava els diners de l'organització, abusava de les camarades, s'emborratxava, estaven en la clandestinitat i ell sortia a tot arreu com si no anés res amb ell, posant en perill a tota l'organització.
Per això, justament, el van expulsar dels GRAPO i es va voler anar al PCE (r), on el Comitè Central no li va acceptar.
Finalment li tocà el torn a Manuel i de sobte la sala s'omple de secretes i policia nacional, tocàvem a un per cap i érem uns 15 ...

Manuel va explicat quins són els objectius i paper polític de la seva organització -el PCE (r)- i que aplaudeix les accions dels GRAPO, no les condemna ni les condemnarà mai, però que els GRAPO no tenen res a veure amb el PCE (r), que són organitzacions diferents, llavors la Murillo li ha dit que no parli de política, que això no li interessa i que no és un judici polític, i això a Manuel ja li ha rematat. Ningú el podia fer callar i ha dit: " ¿com que no és política?, jo sóc un pres polític, no un terrorista com aquest estat feixista vol fer veure! ".

Llavors la jutgessa ha manat expulsar-lo de la Sala i ell ha marxat aixecant el puny i CANTANT LA INTERNACIONAL  amb Victoria que s'ha aixecat també, i mirant-nos als que estàvem a la sala. Nosaltres els hem contestant de la mateixa manera, ens hem aixecat i amb el puny aixecat hem entonat La Internacional.

D'aquesta manera els policies ens han tret de la sala gairebé a empentes i corre-cuita, la gent que hi era estava indignadísima i plena de ràbia. Un noi en sortir de l' Audiència els ha cridat als maderos "vosaltres sou els feixistes i mereixeu que us cremin vius" ·

Així va acabar el Judici i serà vist per sentència abans que acabi el mes.

DE NOU GRÀCIES A TOTS PER HAVER ASSISTIT I A TOTS ELS QUE US HEU PREOCUPAT.

ÉS LA NOSTRA OBLIGACIÓ CONQUERIR LA SEVA LLIBERTAT. PERQUÈ ELLS HO ESTAN FENT PER NOSALTRES.

SÓN COMUNISTES NO TERRORISTES

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS


S.A.P.

Font: blog SRI PreS.O.S.org