Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

15 d’oct. 2012

Presos independentistes kurds en vaga de famGuerrillers del PJAK en unes pràctiques militars.
Els membres de les dues organitzacions armades independentistes kurdes (PKK i PJAK)  s'uneixen a una protesta iniciada fa un mes a les presons turques. El col·lectiu de presoners lamenta que Ankara s'hagi negat fins ara a acceptar cap de les seves justes demandes.
Tots els presos del Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) i dels seus aliats kurds de l'Iran, el Partit per la Vida Lliure del Kurdistan (PJAK) que compleixen condemna a les presons turques, s'uneixen avui 15 d'octubre, a la vaga de fam iniciada pel col·lectiu de presos kurds. L'anunci l'ha fet Deniz Kaya, portaveu dels presos d'aquestes dues organitzacions armades, a través de l'agència kurda Firat News. Amb la vaga de fam, els presos kurds volen pressionar el govern de Turquia perquè posi punt final al règim d'aïllament del líder del PKK Abdullah Öcalan, pres a Imrali, i perquè aixequi totes les restriccions legals a l'educació en llengua kurda.
Segons Firat News, fins ara són 380 els presoners kurds que estan en vaga de fam des del passat 12 d'octubre. No s'ha concretat quina és la xifra total de membres del PKK i del PJAK que s'uniran avui a la protesta. El passat mes d'abril, prop de 2.000 presos (1.500 dels quals de les dues organitzacions armades) van dur a terme una protesta de característiques similars.
Kaya ha afegit que, fins ara, el govern turc s'ha negat a acceptar cap de les demandes del col·lectiu de presos kurds i que, a més, els ha tancat en cel·les individuals.