Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

5 de des. 2012

Marcos Martín Ponce traslladat a Puerto III després de patir una brutal pallissa. Ha finalitzat la vaga de fam.

Marcos Martín Ponce
El pres antifeixista dels GRAPO, Marcos Martín Ponce,  fa escassos dies va ser traslladat de la presó de Morón de la Frontera, Sevilla, a la de Puerto III, Càdis.  El seu trasllat ve  precedit d'una pallissa brutal que li van clavar 4  esbirros carcellers. el passat 14 de novembre.  Li van lligar al llit i li van pegar entre tots aquests quatre valents desgraciats. una dent trencada, la cara inflada i multitud d'hematomes al pit, amb forts dolors a les costelles. Els presos polítics bascos del mòdul van picar les portes de les cel · les amb crits de solidaritat i denúncia. Diversos presos del col·lectiu del PCE(r) i també dels GRAPO en solidaritat van iniciar una vaga de fam en suport a Marcos. Ja a l'Hospital, va estar una colla de dies en vaga de fam com a protesta exigint el seu trasllat i sortir de l'aïllament en què la direcció del Centre Penitenciari de Morón de la Frontera el va mantenir durant diversos dies. El trasllat  es va produir el passat 20. Fa una setmana que va deixar la vaga. En tot aquest temps  a la seva familia li ha estat denegada tota informació sobre la situació i condicions de Marcos.

Pel que ha pogut explicar en Marcos a solidaris, el 14 de novembre sortia al pati amb la seva carmanyola per esmorzar com sempre i el funcionari de torn li va dir que no podia sortir amb això i va començar a insultar-i ell li va dir que no li havia faltat el respecte, de manera que el funcionari decideix portar-lo a la cel · la on no hi ha càmeres, i entre 4 ó 5 l'obliguen a despullar-se, cosa que Marcos s'hi nega rotundament i el van començar a colpejar-, puntades, porres, etc ..., malgrat que es defensa fins que amb un cop al cap el van deixar inconscient. El despullen i li lliguen nu amb la finestra oberta, i vomitant sang, obligant-lo a vomitar fora perquè no s'ofegués. una dent trencada i està destrossat físicament, després que hagués mantingut la dignitat suportant més de 15 hores de tortura!.

Per escriure a Marcos Martín Ponce (nova direcció):  Marcos Martín Ponce. Prisión de Puerto III. Puerto Santa María;
C.P. Puerto III. 11500 Puerto (Cadiz)