Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

19 de des. 2012

Segona onada de detencions arran de la vaga del 14-N

Un noi de 18 anys ha estat detingut pel cos policial autonòmic dels Mossos d’Esquadra aquest dimarts al matí a Tarragona. Se li imputen desordres públics i coaccions per uns fets suposadament transcorreguts durant la Vaga General del 14 de novembre. Segons la nota informativa del cos, el tarragoní hauria participat en la vaga combatent les entitats financeres, centres concessionaris d’alta gamma, i els mateixos agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), que en aquell moment protegien exclusivament un determinat centre comercial privat situat a l’avinguda Lluís Companys.

En total, els danys ocasionats imputats ascendeixen a 3.000 €. El detingut passarà a disposició judicial el proper dimecres dia 19 al jutjat en funcions de guàrdia a Tarragona. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Aquesta seria la segona onada de detencions en relació a la vaga general després de les que es van produir ara fa dues setmanes a la ciutat de Girona. 

Extret de: Setmanari Directa