Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

27 de des. 2012

URGENT: Marian Ruiz Villa surt en llibertat i als tres dies la tornen a detenir

Marian va sortir de la presó d' Acebuche (Almería) el 23 de desembreI n'hi ha en recerca i captura més d'una vintena de persones en aqusts moments. Marian Ruiz Villa, expresa dels GRAPO, que va sortir en llibertat després de 10 anys de condemna el passat 23 de desembre, el dimecres 26 (ahir) va  tornar a ser detinguda en anar a treure's el DNI a la comissaria de Leganés (Madrid). Per sorpresa seva  en ser identificada es detinguda i portada als calabossos de l'Audiència Nacional. I allà roman presa. L'advocat, amics i familiars s'han desplaçat aquest matí del 27 de desembre a aquest tribunal d'excepció, i resulta que es troben amb el següent panorama:
Una acta de Baltasar Garzón, sembla que traspapelada fins ara, acusa de pertinença a banda armada a 23 persones i que decreta d' immediat la recerca i captura dels següents militants del SRI, PCE (r), GRAPO i fins i tot persones que ja estan preses en aquests mateixos moments:

Marian Ruiz Villa, que va sortir de presó fa 3 dies. Carmen López Anguita, que va sortir de presó després de 29 anys el passat 19 de desembre. Josefa Alarcón Lapuente, absolta després de passar força temps a la presó. Victor Calcerrada Fornieles, en la mateixa situació. Anibal Saugar, Marcos Regueira, Fina García Aranburu, Javi García Victoria, Xoaquin Garrido González, Fernando Hierro Chomón, Antonio Lago Iglesias i Juan Carlos Matas, tots ells expresos després de nombrosos anys. A altres 3 expresos a França i Espanya i el que és més fort... a companys i companyes presos a dia d'avui com Mari Jose Baños Andújar, Ciete Calcerrada Fornieles, Aurora Cayetano Navarro, Israel Clemente, Iolanda Fernández Caparrós, Juan García Martín, Marcos Martín Ponce i Carmen Muñoz Martínez. 

Pensavem que el feixisme ja no ens podia sorprendre,....però cada dia se supera. La qüestió es que lluny de ser un  exhabrupte, la persecució i criminalització de la dissidència comunista i antifeixista no descansa i hem de parar-los els peus. Prou criminalització a la dissidència política!