Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

14 de gen. 2013

El Ministeri d'Interior francès bloqueja la llibertat de Georges Ibrahim Abdallah

 Washington mostra la seva total oposició a l'alliberament de l'internacionalista libanès.
 El govern francès lligat de peus i mans a la seva servitud als USA.

El passat dijous 10 de gener el Tribunal d'Apel·lació de París donava llum verda a la llibertat del pres internacionalista libanès Georges Ibrahim Abdallah, -pres des de 1984 i condemnat a cadena perpètua-condicionada a una ordre d'expulsió de França.  

L'endemà mateix, els Estats Units van fer arribar al govern francés la seva total oposició a la seva llibertat, prevista pels dies posteriors (en principi pel 28 de gener, tot esperant l'ordre prèvia d'expulsió del Ministeri d'Interior) creient que encara és una "amenaça potencial"Recordem que el dijous 10 de gener el Tribunal d'Apel·lació de París, desafiant a la fiscalia que s'havia oposat, va acceptar la decisió de llibertat condicional mitjançant la presentació d'una expulsió al Líban.  Era la vuitena ocasió en què el Tribunal examinava el cas.

Ingerències a la sobirania francesa

Manuel Valls, un servidor etern dels interessos d'Israel
"No crec que hagi de ser posat en llibertat i continuarem les nostres consultes amb el govern francès sobre això", ha dit als periodistes Victoria Nuland, portaveu del Departament d'Estat nord-americà. Sense expulsió del Ministeri de l'Interior francès, el Tribunal d'execució de les penes de París, que es reuneix de nou avui  dilluns 14 per parlar del seu cas, segons informen fonts de SRI/APAPC (secció belga SRI), no pot autoritzar la seva posada en llibertat. I Interior, per ara, s'ha mostrat més receptiu a les "recomanacions" de l'Oncle Sam que no pas a les decisions del Tribunal d'Apel·lació de París. Com sinó podem anomenar aquesta pressió del govern imperialista americà de clara ingerència a la sobirania de la República francesa i al seu govern.

Un cop més, un govern francés submís i titella es veu assetjat per l'imperi ianqui. El seu ministre d'interior, Manuel Valls, llepaculs dels interessos americans, recordem que se n'orgulleix d'haver declarat públicament "servitud eterna a Israel".