Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

13 de gen. 2013

Georges Ibrahim Abdallah en llibertat!

Comunicat de Socors Roig Internacional - Comissió internacional i Socors Roig Àrab

El 10 de gener, Georges Ibrahim Abdallah per fi lliure després 
                         de 28 anys empresonat a FrançaG.I. Abdallah un internacionalista de cap a peus
28 anys de presó és una mesura de la complicitat de les autoritats franceses amb l'estat sionista i l'imperialisme dels EUA. Georges Ibrahim Abdallah s'ha mantingut fidel al seu compromís amb els pobles àrabs, libanès i palestí contra el sionisme, l'imperialisme i la reacció àrab. Georges Ibrahim Abdallah es va convertir en un exemple agressiu de la repressió imperialista, i un exemple dels revolucionaris, de força i determinació.
SRI s'enorgulleix d'haver iniciat, fa més de deu anys, la campanya per l'alliberament de Georges Ibrahim Abdallah. Hi ha hagut dotzenes d'iniciatives en mitja dotzena de països que s'han realitzat per iniciativa de diverses organitzacions que participen en la construcció del Socors Roig Internacional, i amb els anys hem vist créixer la solidaritat amb Georges, a poc a poc s'han sumat noves forces globals , i finalment s'ha convertit en un moviment ampli denunciant la detenció de Georges Ibrahim Abdallah.
L'èxit, després de tants anys de lluita i mobilització per l'alliberament de Georges Ibrahim Abdallah ens convida a redoblar els esforços per arrabassar a tots els presos revolucionaris, comunistes, feixistes, anarquistes que van ser jutjats i declarats culpables de classe i que es mantenen com ostatges a les presons de la burgesia imperialista.

Llibertat per a tots els presoners revolucionaris!
Abatre el capitalisme!
Construir la solidaritat internacional de classe!


Comissió per un Secours Rouge International (Bruxelles-Zurich)
Socors Roig Àrab (París) 10 gener 2013


Georges Ibrahim Abdallah  és un militant revolucionari internacionalista libanès, nascut el 1951)  a la població d' Al Qoubaiyat. Es va unir a la  Fracció Revolucionària Armada Libanesa (LARF) quan el grup es va formar tot just després de la desaparició del Grup d'Operacions Especials del Front Popular per l'Alliberament de Palestina (PLPF-SOG). Es va convertir en líder de l'organització, i va dur a terme les seves operacions des de França, on va utilitzar l'àlies Salih al-Masri i Saadi Abdu-Qadir.

Va ser detingut el 1984 i condemnat a cadena perpètua el 1987 per l'assassinat el 1982 del Tinent Coronel Charles R. Ray, qui va ser assistent agregat militar dels EUA i l'assassinat del diplomàtic israelià Yaakov Bar-Simantov a París, així com la participació en l' intent d' assassinat del cònsol americà a Estrasburg Robert O. Homme. Tot això va succeir durant la invasió i ocupació israeliana, assistida pels EUA, del Líban.
 
Abdallah ha restat pres a França tot aquest temps, i ha publicat comunicats des de la presó en solidaritat amb els presos d'altres grups revolucionaris. El 1999 Abdallah va completar la part mínima de la seva condemna a cadena perpètua, però diverses sol · licituds de llibertat condicional van ser denegades.
 
Finalment, el passat 10 de gener, la Cambra d'aplicació de penes de París  li ha concedit la llibertat condicional després d'examinar el seu cas en la seva vuitena apel · lació. La llibertat condicional va parella a una ordre d'expulsió del territori francès.