Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

17 de gen. 2013

Solidaritat amb els solidaris. Volen criminalitzar dos membres de Rescat per "enaltiment del terrorisme"

Dos companys de Rescat han rebut una citació de l’Audiència Nacional per anar a declarar a la Ciutat de la Justícia el proper 23 de gener acusats d’un "enaltiment del terrorisme".

(Informa Rescat) Com cada any, la manifestació de l’Esquerra Independentista durant la Diada acaba al Fossar; i com cada any, també aquest, es van cremar les banderes dels imperis que ens oprimeixen i no ens deixen ser. És un acte simbòlic ple de ràbia, amb força repercusió i que des de Madrid es viu com una ofensa. Com sempre, els pregoners més rancis van demanar una reparació exemplaritzant a tanta deshonra. És un clàssic en el començar del curs polític: la premsa espanyola ens apunta i l’Audiència ens encausa.

 El passat 11 de setembre, quant tots i totes hi erem al Fossar, i després dels parlaments, van pujar a l’escenari en Ferran Blasi i el Gregori Saavedra, de la colla bastonera de Gràcia Cop a Cop, i ho van fer portant les fotos de la La Marina i la Lola, les nostres preses polítiques catalanes, i ho van fer perquè un any més, i una Diada més, malgrat tota mena de discursos, aquí, als Països Catalans encara hi ha persones empresonades per causes de consciència i rebel·lió. Dos mesos després, aquests companys han rebut una citació de l’Audiència Nacional per anar a declarar a la Ciutat de la Justícia el proper 23 de gener del 2013 acusats d’un d’enaltiment del terrorisme.

Volen instaurar-nos en un règim del terror, però el seu temps, el temps de la por, s’està acabant i nosaltres, nosaltres ja fa molt que sortim als carrers i mirem a la béstia directament als ulls. I és per això, precisament per això, que ens tornen a colpejar, per escarmentar-nos, perquè la societat aprengui quines són les conseqüències de no viure amagats, i per a què els seus gossos sarnosos tinguin carnassa amb la qual entretenir-se mentre escupen mentides. Ens volen criminalitzar perquè la solidaritat és un element transformador, una energia capaç d’agitar-nos, malgrat tot. Ens volen criminalitzar perquè els hi fa nossa veure’ns alegres i combatives, orgullosos de ser com som i del camí recorregut fins ara. Ens volen criminalitzar, sí, i per això, el proper dimecres 23 de gener, a les 11:30 del matí, anirem a la Ciutat de la Justícia, a cridar ben fort

 SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS!!!!!!

Rescat 2013

Tota la informació a: http://www.amnistiarescat.cat/blog/solidaritat-amb-els-solidaris