Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 de febr. 2013

27 FEBRER: Jornada Internacional d'Acció per Georges I. Abdallah!

Alliberem el comunista i internacionalista libanès Georges Abdallah!
Crida de la Comissió per un Socors Roig Internacional SRI-RHI


El 10 de gener, un tribunal francès ordenava finalment l'alliberament (amb ordre d'expulsió) de Georges Ibrahim Abdallah, després de més de 28 anys de presó a França.Malgrat aquest empresonament excepcionalment llarg, Georges Ibrahim Abdallah ha estat fidel al seu compromís amb la lluita dels pobles àrabs libanès i palestí contra el sionisme, l'imperialisme i la reacció àrab. Georges s'ha convertit al mateix temps en un exemple de la duresa de la repressió imperialista i un exemple de resistència i determinació revolucionàries.
  
 Nosaltres hem cregut doncs en l'alliberament de Georges, però les autoritats franceses s'han negat a signar l'ordre d'expulsió i per tant ha esdevingut inoperant la decisió dels jutges. Sota la pressió directa i oberta dels USA (declaració del Departament d'Estat, peticions de membres del Congrés ...), el govern francès perpetua d'aquesta manera el bloqueig d'una decisió justa. La socialdemocràcia francesa, que ha estat sempre estretament lligada a l'imperialisme americà i al sionisme, mostra un cop més la seva veritable cara. 
El Socors Roig Internacional s'enorgulleix d'haver iniciat, fa més de deu anys, la campanya per l'alliberament de Georges Ibrahim Abdallah. Després d'aquest inici, han estat desenes les iniciatives que s'han realitzat en una mitja dotzena de països i dutes a terme per diferents organitzacions participants en la construcció del Socors Roig Internacional i, amb el pas dels anys, hem vist com la solidaritat amb George ha anat creixent, sumant progressivament noves forces i transformar-se finalment en un ampli moviment denunciant el seu manteniment a la presó.S'ha organitzat una jornada internacional d'acció per l'alliberament de Georges Ibrahim Abdallah per al 27 de febrer, és a dir per la vigília de la seva compareixença davant un tribunal d'aplicació de les penes. Cridem a totes les forces participants en el procés de construcció del Socors Roig Internacional, a totes les forces amb les quals mantenim relacions de treball, i a totes les forces progressistes i revolucionàries, a respondre a aquesta crida i a treballar fermament per aconseguir definitivament l'alliberament de Georges.

Comissió per un Socors Roig Internacional (Brussel·les-Zuric) SRI-RHI
4 febrer 2013

Per enviar fotos, textos: info@rhi-sri.org