Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

6 de febr. 2013

Crida a trencar l'aïllament del pres antifeixista Santiago Rodríguez

Santi Rodríguez, pres des del 2003
Al militant antifeixista dels GRAPO i pres polític Santi Rodríguez Muñoz, li tenen totalment aïllat a la presó de Huelva. Ens fem ressó de la informació penjada al web general dels Comitès per un SRI de l'Estat espanyol PRES.O.S  Si de cas, us demanem des de Catalunya la necessitat -com en infinitat de casos-  de mostrar la solidaritat de tots els solidaris catalans amb aquest company lleonés, pres a quasi mil km de la seva terra.
 

Les institucions carceràries s'han tret ara una nova intervenció, que consisteix en donar-li el correu que rep esparracat en una safata, cada full només per una banda, amb pàgines d'aquestes cartes lliurades en tongades diferents, i així, ell es nega a recollir en semblants condicions de malvolença i manifesta mala bava.
Fem arribar a la presó de Huelva la nostra protesta i solidaritat amb en Santi.  

Trenquem l'aïllament de les presons i que no se'n fotin dels presos ni de nosaltres, els solidaris!

Envia cartes o telegrames amb el text següent:

Sr. Director del C.P. de Huelva

Queremos denunciar el aislamiento que sufre el preso político Santiago Rodríguez Muñoz, que llega al extremo de no poder reciboir correo del exterior.

signat

Sr. Director Alejandro Zulueta Ortiz
Centro Penitenciario de Huelva
Ctra. de la Ribera, s/n 21610 - Huelva (Huelva) 

O si ho prefereixes  baixat la postal següent
 

O envia un Fax:  959 21 16 26