Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

27 de febr. 2013

Exigir la llibertat d'Arenas unida a les lluites populars


ARENAS LLIBERTAT! LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS! són consignes pintades a les parets. Pintades com les que darrerament es poden veure per les parets de determinats barris de l'àrea metropolitana barcelonina. No són qualsevol consigna. Com estem dient en la campanya desplegada fa unes setmanes a Barcelona, "defensar la llibertat d'Arenas és reivindicar el dret a resistir". I es que no es tracta només
Full que s'està repartint per difondre el blog
de defensar a un comunista. Defensar a Manuel Pérez Martínez és defensar als obrers processats i condemnats per defensar un salari digne i el seu lloc de treball; és defensar als joves antifeixistes que s'enfronten a aquest Estat policial; és defensar la llibertat de reunió, associació, manifestació sense cap limitació, expressió i vaga. És defensar el dret a l'autodeterminació de tots els pobles,....
 Tot plegat, l'augment de la repressió política amb detencions indiscriminades, tortures, tancaments de mitjans dissonants amb el sistema, empresonaments de solidaris, criminalització dels entorns socials, etc...que estem patint i veient com el règim incrementa en els darrers temps ens reafirma en la necessitat de resistir i fer front al règim monarco-feixista de la burgesia espanyola. Manuel ha dedicat la seva vida a defensar els interessos de la classe obrera i dels sectors populars. Exigir la seva llibertat, doncs, és exigir el dret a resistir i a desplegar com a classe les nostres pròpies organitzacions i combatre, des de la independència més absoluta respecte de l'estat i les seves organitzacions domesticades, el sistema que ens oprimeix i explota. I tot demòcrata, per descomptat tot comunista, té l'obligació de denunciar el seu empresonament. D'ençà que hem començat a desplegar l'esmentada campanya d'informació  estan apareixent algunes pintades per barris de Barcelona com les que mostren les fotografies.
 Ens congratulem perquè el missatge que pretenem difondre entre els sectors més combatius i conscients és clar i esperem que es vagi estenent. I encara diem més, cridem a tots els solidaris i solidàries a fer pinya entorn una solidaritat més unida i coordinada. Cadascú des del seu col·lectiu de barri, la seva plataforma, la seva organització ...però que tothom sàpiga que dins el Comitè per un SRI té cabuda per fer més forta la veu de la solidaritat antifeixista i anticapitalista, per l'aministia total i el dret a resistir!