Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

18 de febr. 2013

La veu de la Colòmbia lliure i insurgent

A la secció de "Cartas de lectorxs" del blog PRES.O.S., portal general dels Ctès. per un SRI de l'Estat espanyol, ha arribat una carta d'un solidari amb interessants enllaços que ens apropen a la realitat colombiana, sense intermediaris, a través d'iniciatives elaborades des de  la mateixa insurgència de les FARC-EP (Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia-Ejército del Pueblo). Canals youtube, directchats on descarregar-se emissions  de ràdio en directe de les FARC des de L'Havana, etc. Material i enllaços molt útils i interessants que tot antiimperialista no hauria de deixar d'escoltar i interactuar. 

Reproduim la carta amb l'ànim de difondre al màxim els enllaços i que els freqüenteu. I bé, de pas, visiteu el blog PRES.O.S. i la web PRES.O.S.

(del blog PRES.O.S. amnitiapresos.blogspot.com.es) Traduit del castellà

Cartes de lectorxs:

Una salutació solidaria.

Escric per apropar una iniciativa presa per la insurgència colombiana de les FARC-EP i interessadament no publicitada pels mitjans que no siguin alternatius.

D'una banda, us vull acostar el canal de you tube creat per l'organització guerrillera on pengen les seves rodes de premsa, sense manipular o editar: http://www.youtube.com/user/dialogoslahabanafarc
 

De l'altra, és molt digne de tenir en compte una dinàmica portada a terme a través de la seva cadena de ràdio (cadena radial bolivariana, veu de la resistència) mitjançant la qual ocasionalment realitzen chads en directe per poder debatre amb el poble sense intermediaris. En aquests espais radiofònics els protagonistes són els membres de la delegació de pau de les FARC-EP que es presten a respondre a les preguntes que arriben als diferents mitjans de comunicació habilitats per la guerrilla.

Aquí l'adreça des d'on es poden descarregar tant els tres directchads que fins ara s'han realitzat com els que estiguin per venir: http://www.resistencia-colombia.org/index.php/crb/2611-retransmisiones-de-las-emisiones-en-directo-desde-la-habana
 

Informem, , però tenint tots els punts de vista ben a l'abast, fora de manipulacions, per poder formar així una opinió el més consolidada i fonamentada possible!

Un Solidari. EH