Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

5 de març 2013

La solidaritat antifeixista arriba a l'arxipèlag canari

Nou Comitè per un Socors Roig Internacional

No acostumem a ser nosaltres mateixos el subjecte de la notícia que aquí publiquem, però en aquest cas fem una excepció i ens en congratulem que siguin positives i no pas motiu de cap represàlia o detenció... Ben al contrari, doncs ben recentment s'ha constituït un Comitè per un Socors Roig Internacional a Canàries. Donem, doncs, la benvinguda als companys i companyes solidàries antifeixistes d'aquell arxipèlag germà. I desitgem que siguin eficaços i tinguin iniciativa en la difícil tasca de denúncia de la repressió que l'estat capitalista i feixista ens obliga a una constant vigilància. Us deixem amb unes paraules seves. Per la resta, el seu contacte es sricanarias@gmail.com i si voleu accedir al seu bloc cliqueu aquí.  
" El Comitè del SRI a l'illa de Gran Canària sorgeix per la voluntat de persones d'origen divers, alguns venim de diferents organitzacions i alguns ni tan sols han tingut militància mai, però sí que hi ha hagut presència en el moviment obrer i nacional canari.
La brutalitat en l'actuació policial, les tortures impunes, les multes injustes i la situació penosa de molts presos tant comuns com polítics, i la mateixa existència d'aquests presos polítics, ens porten a crear una organització anti-repressiva que impulsi la lluita contra la repressió en la mesura del possible.
Els canaris patim especialment el drama de la dispersió en ser portats els nostres presos a Espanya (península i Illes Balears -sic!-), a més de 1000 km. amb mar pel mig de les seves famílies. A més d'haver estat usats històricament com un lloc on s'enviava als no desitjats pel govern, com a bona colònia.
En els últims anys s'ha vist un increment de la repressió per part de l'estat feixista impressionant, tant de les detencions fora de manifestacions com a la violència exercida per la policia en aquestes. La classe obrera i els sectors populars necessiten unificar la lluita per recuperar les llibertats democràtiques robades, i aquest afany és el que ens guia. "

Ànims i Força!