Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

22 de març 2013

Marcos Martín Ponce en aïllament a Puerto III

Mentre, a Santi Rodríguez li aixequen l'aïllament del correu

Marcos Martín Ponce
Aquest pres antifeixista dels GRAPO està fent dejunis cada 2 on i 4 at  divendres de mes, excepte aquest mes de març que ho fa el 2on i divendres; perquè li treguin d'aïllament, que porta des que va entrar a Puerto III  (Càdis) fa 4 mesos.
A Marcos els botxins carceraris li tenen jugada. Recordem que ara fa quatre mesos va ser objecte de maltractes i tortura a Sevilla-II. Després de protestes va aconseguir el trasllat que exigia, encara que això suposés anar a parar a una presó més llunyana dels seus (és madrileny). A pesar del trasllat, en tots aquests quatre mesos, el mantenen amb estricte i ferri aïllament.

Envieu-li cartes de suport i de denúncia a la presó!
Marcos Martín Ponce
 
Prisión de Puerto III. Puerto Santa María;
C.P. Puerto III. 11500 Puerto (Cadiz)

Per altra banda, hem de remarcar que l'aïllament del correu a que sotmetien al pres antifeixista Santi Rodríguez des de feia més de mig any, ha estat trencat finalment. Us deixem l'enllaç amb la web de PRES.O.S. en què es dòna la notícia que esperàvem. Sens dubte l'aportació dels qui heu enviat cartes i mostres de solidaritat ha ajudat a forçar la fi d'aquest abús que es perllongava en el temps en el cas de Santi. Continuem denunciant, donant la cara pels presos i preses revolucionaries.

Com el mateix Santi explica en una carta rebuda pels Ctès. per un SRI de l'Estat, entre altres coses " me han notificado la retención de 81 postales por carecer de remite o referirse a mi como preso político.
Si quieres, puedes intentar enviarme otra vez el contenido de la carta que te devolvieron." Si tú ets un d'aquests,....ja saps, torna a escriure-li o envia-li de nou la carta !