Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

16 de març 2013

Tú pots fer molt per la solidaritat i contra la repressió

La pàgina  PRES.O.S. - blog i web generals dels Ctès. per un SRI de l'Estat espanyol- es fa ressó que rep moltes cartes i missatges de gent demanant informació sobre campanyes i com pot ajudar. Aquesta, no ens cansarem de dir-ho, és una qüestió cabdal, doncs sense la implicació, el suport i sosteniment de la gent i els col·lectius, no podem estendre la solidaritat antirepressiva. 
La nota penjada a PRES.O.S., a banda dóna unes pautes que ens semblen prou importants i mereixeria que tothom les tinguès en compte. Més enllà de la col·laboració amb un Ctè. del Socors Roig, com indica el text a que ens referim  en el blog PRES.O.S.,  diverses són les persones que a títol individual poden aportar molt per sí mateixes en la defensa dels represaliats. Preneu nota. Alguns consells:
 
"Avui dia la difusió de les denúncies, solidaritats ... es pot realitzar també de forma individual. Internet, grups de contacte, redifusions. Però també el treball a mà. Edita a la impressora de casa unes desenes de còpies de les denúncies més sagnants. Distribuir en tants i tants bars, centres socials, col · lectius, centres d'estudi o treball. Posar cartells en A4 o A3 en taulers d'instituts, associacions, de barris obrers, etc. Si cada solidari/a enganxés un cartell i distribuís uns 10 fulls d'informació, la lluita antirepressiva i de solidaritat amb els presos polítics donaria un altre salt important".

En aquest sentit, pel que fa  a la possibilitat de baixar-se material de difusió, des de Reixa millorarem l'accés a la descàrrega directa que no pas ara, sense registres, on emmagatzemarem documents útils de les nostres campanyes. Tot i així, com sempre, us demanem que dintre de les vostres possibilitats doneu un cop de mà per fer sentir més alta la veu de la solidaritat antifeixista. I dins el SRI, ja ho sabeu, teniu un lloc on  fer-ho.

Salut!
Comitè per un Socors Roig Internacional-Catalunya