Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

30 d’abr. 2013

1er de maig, lluitar i resistir...per què?


Crida al boicot actiu i conscient contra el sistema polític i les màfies sindicals


Perquè hi ha 6 milions d'aturats (27%), hi ha precarietat i indefensió per als qui treballen. Hi ha explotació, misèria, pobresa, ... per què?.
Perquè i ha grans milionaris, màxim guanys dels monopolis, hi ha una corrupció absoluta de les institucions del sistema polític, hi ha guerres imperialistes de saqueig contra el poble, hi ha milers d'acomiadaments, hi ha lluita de classes, hi ha lluita contra els abusos, per la dignitat i perquè ens furten els nostres drets, per què?.
Perquè existeix explotació i repressió contra els treballadors i treballadores que lluiten pels drets laborals que ens retallen en el nom de la seva santa "democràcia" a la vegada que també en nom de la "reforma del mercat laboral" i pel bé -diuen- de les generacions futures, mentre ells, els grans bancs, els monopolis, fan milers de milions d'euros i s'aprofiten de la crisi que, com sempre la paguem els de sempre. Un exemple: el sou d'un director d'aquests grans "voltors" en un any equival a dos vides laborals (80 anys) d'un treballador de salari mitjà-alt de 20.000 euros l'any....
Perquè a la vegada, també hi ha repressió contra les persones i organitzacions comunistes, antifeixistes, independentistes, antiimperialistes, anarquistes, ... Hi ha lleis repressives feixistes com la llei de partits, la doctrina “parot” del Tribunal Suprem, la llei antiterrorista... que són totes d'excepcionalitat, demostrant que l'essència de la Constitució és feixista, donat que no deixa ni la més mínima possibilitat d'exercici d'oposició política a tot el que significa la seva "democràcia". Per què?.
Perquè encara que ho ocultin, els presos polítics existeixen, no per una qüestió de mètodes de lluita (la violència revolucionària, que és un dret universal i legítim, per exemple), sinó perquè són treballadors i treballadores com tú que no acaten ni combreguen amb les "rodes de molí" que els patrons i el règim ens alliçona; encara més, no s'empassen ni la Constitució, ni la monarquia. I lluiten per la República i el SOCIALISME, pel dret a l'autodeterminació dels pobles. Com molt bé diuen els presos: els mètodes no són un principi irrenunciable,...la resta del que acabem d'esmentar sí que ho són.
Llavors per què estan a la presó, amb sentència ja acomplerta, entre d'altres: Xaime Simon "Moreno", amb 28 anys de condemna presó, Olga Oliveira, amb 23 anys; Suso Cela amb 23 anys, ... els presos i preses greument malalts; com Laureano Ortega "Gorka", 21 anys, malalt cardíac en situació d' aïllament; Paco Cela , 14 anys malalt de diabetis en aïllament sever; Manuel Pérez Martínez,Arenas, "malalt amb limitació severa de la visió; Manuel Arango, 14 anys de presó, malalt crònic i molts d’altres... Molts d’aquests presos i preses hi són a la presó només pel seu activisme polític en el PCE (r),és a dir: que no han estat condemnats per qualsevol acció armada de cap tipus: Manuel P. M. "Arenas", porta 20 anys pres (en vàries etapes) sent l'únic Secretari General d'un Partit Comunista detingut a Europa. Aurora Cayetano 14 anys de presó, Yolanda F. Caparrós, a 11 anys; Carmen Cayetano a 14 anys; Isabel Aparicio 14 anys i malalta crònica, així fins a 14 militants comunistes.

Per què, llavors organitzar-se per a denunciar tot això?

Cridem contra el sistema polític que sotmet a l'explotació i a la repressió dels treballadors. I contra el govern, la politica del qual envers els presos polítics es basa en l'estratègia del o bé te'n penedeixes o ets exterminat. Hem de prendre mesures no només per denunciar-lo, sinó que també per fer-lis arribar el nostre més absolut menyspreu. Que sapiguen que no els acceptem i els volem aïllar amb el BOICOT ACTIU i CONSCIENT, és a dir, no participar d’ aquest sistema corrupte preparant i organitzant per al seu moment  una gran vaga general política indefinida fins a enderrocar-lo. Escampem la consigna del boicot polític a l'esquerra domesticada i integrada al sistema i el boicot obrer a les màfies sindicals i els enfrontem una plataforma d'exigències mínimes:

1-   Mesures contra la guerra imperialista
Paralització immediata dels preparatius bèl·lics. Sortida de l’OTAN i altres blocs militars agressius. Defensa de la Pau, el desarmament i l’amistat entre tots els pobles del món. Solidaritat amb les lluites antiimperialistes i defensa dels qui són perseguits per aquest motiu. Càstig exemplar dels criminals de guerra. Dissolució de la Europol i abolició de l’espai policial i judicial europeu.
2- Mesures antirepressives
Amnistia per a tots els presos polítics i ampli indult pels presos per causes socials. Eliminació  del règim FIES i de l’aïllament penitenciari. Derogació de la Llei de Seguretat Ciutadana, de Videovigilància i altres lleis especials; dissolució de l’Audiència Nacional, dels tribunals militars i dels cossos repressius, així com depuració de responsabilitats dels torturadors i dels implicats en la guerra bruta.
Prohibició de les organitzacions i de la premsa feixista i racista.
3- Drets democràtics
Dret a l’autodeterminació per a tots els pobles i nacions oprimides. Llibertat d’expressió,
reunió, associació i manifestació sense autorització prèvia. Dret d’asil i refugi per a tots els perseguits per la seva lluita contra l’imperialisme i e
l capitalisme. Drets plens de ciutadania pels treballadors immigrants.

4- Drets socials
Eradicació de l’atur, prohibició de la precarietat i reducció de la jornada laboral. Igualtat de la dona treballadora. Subsidi per a tots els aturats. Vivendes dignes i econòmiques. Dret d’ocupació de les vivendes i terres abandonades. Locals d’ús gratuït per a la joventut. Ensenyament gratuït i democràtic per a tots i derogació de la LOU. Dissolució de l’ensenyament privat i eclesiàstic. Separació plena de l’església i l’Estat, prohibició de subvencionar a cap confessió religiosa. Llibertat de consciència i pràctica de culte sense discriminacions.

1 de maig de 2013

VISCA EL 1er de MAIG !
PER LA REPÚBLICA POPULAR I EL SOCIALISME!
PER L'AUTODETERMINACIÓ I DRET A LA INDEPENDÈNCIA DE LES NACIONS OPRIMIDES!
LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES!

Comitès per un Socors Roig Internacional - Catalunya