Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

9 d’abr. 2013

Vídeo complet de les 1eres Jornades per l'Amnistia (Madrid, octubre 2012) -RECOMANAT-

José Balmón i Juan M. Olarieta a les Jornades.
Hem hagut d'esperar un poc, però ha valgut la pena. Finalment ja podem accedir a la xarxa al reportatge complet de les 1eres Jornades per l'Amnistia dels Presos Polítics realitzades a Madrid el passat 6 d'octubre. L'edició del vídeo -d'una hora i mitja de durada- l'hem d'agrair al web PRES.O.S.,  Rap Against Fascism i a Subterranean Films. El reportatge compta amb:

- Xerrada debat a càrrec de Juan Manuel Olarieta, advocat, assagista i represaliat polític, i José Balmón, ex-pres polític del PCE (r).

- Presentació del poemari 'Con la solidaridad por bandera' d'Aitor Cuervo i  Pablo Hasel.

- Fragments dels concerts dels grups que van participar: La Plataforma, Pablo Hasel, RPG-7 i Nucleo Terco.
No cal dir que recomanem 100%  la seva visualització. Tant si vareu ser-hi presents, sempre serà un plaer recordar aquell extraordinari esdeveniment, com si no hi vareu poder assistir. Si és aquesta la vostra circumstància amb més motiu us pot interessar poder escoltar a unes veus i testimoniatges de primer nivell. Com se sol dir, feu córrer la veu i difoneu tant com pugueu el reportatge.