Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

27 de maig 2013

Jornades per l'Amnistia a Barcelona

El 31 de maig i 1 de juny a l' Ateneu Independentista La Torna
Organitzades pel col·lectiu Rescat
 
Rescat, col·lectiu de suport a presos i preses polítiques i l'esquerra independentista de la vila de Gràcia, han organitzat unes Jornades per l'Amnistia els propers 31 de maig i 1 de juny. Les jornades estaran dividides en dos debats. El primer d'aquests debats el 31 a partir de les 20 hores amb una xerrada sobre l'experiència de l'INLA (Irish National Liberation Army) i el moviment socialista republicà irlandès d'aquests darrers anys. En concret sobre el paper dels presos i les preses polítiques de l'INLA en la resolució del conflicte armat d'Irlanda. Per a aquest debat s'hi comptarà amb la presència de JOHN NIXON ex pres i comandant de l'INLA i que va participar en la històrica primera Vaga de Fam irlandesa del 1980 en que participaren varis presos de l'IRAprovisional i John Nixon en nom de l'INLA contra les condicions d'internament dels anomenats Blocs H, com a la presó de Maze . En la segona part d'aquesta vaga, el 1981,  moriren varis presos com el legendari heroi Bobby Sands.

L'endemà dissabte 1 de juny a les 12.00 hores,  debat  sobre "Dones i Presons". Amb la participació d'Aitziber, jove i basca encausada; Laura Riera, ex-presa política catalana i Idoia Muñoz, companya de l'ex-pres polític català Zigor Larredonda.

14.30. Actuació de la Colla bastonera " Cop a Cop "
14.50 Dinar Popular (per a reserva, poseu-vos en contacte amb Rescat)
17.00 Actuació Xiquets de l'EI ( colla castellera ).

Tots els actes es realitzaran a l'Ateneu Independentista La Torna, carrer Sant Pere Màrtir 37. (Gràcia, BCN). 
Actes com aquests caldria multiplicar-los i entrar  a fons sobre  les necessitats de la lluita antirepressiva i la seva inqüestionable  interelació amb el moviment popular.