Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

18 de maig 2013

Mònica del Kasalet, solidaritat, absolució!!!


La Mònica, una activa solidària dels moviments socials terrassencs, va ser agredida el 2007 per membres policials del GIE (Grup d’Intervenció Especial) durant una identificació quan sortia del Kasalet de Terrassa. Va ser detinguda, i el dia següent va sortir en llibertat, però... acusada d’agredir els policies! Està acusada d’un delicte d’atemptat a l’autoritat i d’un altre de lesions, i li demanen 2 anys i 6 mesos de presó, 1.200 euros de multa i 1.600 euros per la responsabilitat civil! L’Audiència de Barcelona ha fixat el seu judici per al 4 de juliol. Tot i que, de forma paral·lela, dos dels policies estan acusats d’un delicte de tortures, no s’ha aconseguit aturar el procés judicial contra la Mònica. Per aquests motius, les companyes de Terrassa demanen solidaritat i difusió.

No podem permetre aquest abús i nova criminalització! 
Tots i totes som la Mònica!

Mònica absolució! GIE Dissolució!
Enllaç a un video de difusió del cas clica aquí


Avui (18 de maig) hi ha actes informatius organitzats pel col·lectiu Acció Autònoma al Kasalet (Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney (c/Societat, 4 de Terrassa)

- Contacteu amb el Kasalet per a més informació i si voleu col·laborar en actes  i la difusió de la campanya: http://www.facebook.com/C.S.O.A.Kasalet/info- Per a descarregar material de difusió (full recollida signatures): http://www.facebook.com/events/308587989274109/