Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

19 de jul. 2013

Aurora Cayetano i Iolanda Fernández, dos comunistes lliures

Iolanda  Fernández  Caparrós,  ja en  llibertat.
El cap de  setmana passada, i  al  mateix dia, el 14  de juliol  sortien en llibertat les militants comunistes Aurora Cayetano Navarro Iolanda Fernández Caparrós,  totes dues gallegues   i empresonades  des  de feia 11  anys.  Aurora es trobava  actualment  a la presó  d'Alacant i Iolanda  a la de  Castelló. 

Dia per dia  es menjaren la condemna que l'estat feixista els va imposar, això sí amb el cap ben alt en matenir les pròpies conviccions   revolucionàries i antifeixistes i plenes de  dignitat militant  i proletària.  
Aurora a la  sortida de la  presó d'Alacant.


Les cròniques que arriben  de  la rebuda  solidària del seu alliberament  ens narren sobre la arbitraria  prohibició  de rebre Iolanda a la porta de la presó de   Castelló, així que ho hagueren   de fer a la vorera del davant, encara que el seu company sí que va poder abraçar-la a les reixes de la mateixa  porta   de sortida. Solidaris vinguts de la Corunya, Madrid i País Valencià acolliren   en  un  mar de   bon ambient  a Iolanda, rebel i amb molt bon humor.

   Solidaris  que varen rebre a Aurora comenten la  experiència que  no oblidaran. Increïble el seu bon humor  en que  a  la sortida  va obsequiar a tothom, malgrat haver estat  els  darrers 11 anys a la presó i que  els  seus febles ossos ja  acumulen  un  total  de  28  anys de privació  de llibertat. Un excel·lent  esmorzar amb la resta de solidaris i expresos polítics  presents  va crear   un  autèntic ambient  de germanor que  va saber acompanyar  a la  companya acabada de  sortir  en  llibertat . Tot i que la  retingueren  una estona,  sortia sobre les 10:00 AM i que en tot  moment  la bòfia va controlar  que  els  solidaris alli congregats no fessin  fotos just a la sortida  d'Aurora, no ho  aconseguiren. A més,  es va celebrar  un brindis per ella dins el recinte de la presó i voleiar de les banderes de Galiza, la República Popular i la comunista. Hi havia solidaris de Vigo, Madrid, Còrdova i País Valencià.