Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

25 de jul. 2013

Nou logotip, ..perquè es tracta de continuar avançant!

Nou logotip dels Ctès. per un SRI
Els més espavilats d'un temps d'ençà, no fa pas gaire, us habreu adonat que en els nostres fulls volants, enganxines, pancartes, blogs,...anem substituint els vells logos de la nostra organització per un de nou. Poc a poc, anem renovant  i unificant la imatge general dels nostres Comitès. 
De fet, tampoc es tracta d'un NOU logotip,  és l'estrella roja de cinc puntes de tota la vida, i que ja teníem adoptada amb els braços entrellaçats que simbolitzen els treballadors i classes populars dels cinc continents, units en la solidaritat antifeixista i en la lluita pel Socialisme. Només que més estilitzat, una imatge més nítida i, per tant, més clara que reforça el missatge solidari, antifeixista, antiimperialista i anticapitalista que pretenem difondre i compartir. 
A mesura que anem renovant el blog i editant nou material, anirem substituint els vells logos per aquest nou i evitant la proliferació de logos distints, que confonen més que cap altra cosa.

D'ençà el 2001 hem usat altres variants d'aquest mateix logotip.