Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

15 d’ag. 2013

Rescat convoca una Marxa de Torxes per les preses Lola i Marina a les Festes de Gràcia

Reproduïn comunicat de l'organització antirepressiva Rescat en motiu de la convocatòria de la Marxa de Torxes en solidaritat amb les preses polítiques revolucionàries Mariona Bernadó i Lola López a la Vila de Gràcia (Barcelona) durant les seves Festes. Així com en solidaritat amb els membres de Rescat imputats per " enaltiment del terrorisme", amb l’única excusa de portar les fotos deles preses polítiques  el passat 11 de setembre al Fossar de les Moreres. Un intent de criminalitzar la solidaritat per part del tribunal d'excepció com és l'Audiencia Nacional espanyola que hem de denunciar enèrgicament i estar al costat dels nostres companys de Rescat.

20 d'agost, Plaça del Raspall (Gràcia) a les 21,30 hores Marxa de Torxes per la llibertat de les preses polítiques catalanes.

Un altre cop ens trobem aquí als carrers de la Vila de Gràcia per mostrar la nostra solidaritat amb les nostres companyes preses.
Ara, en aquests dies de festa i compromís, mentre nosaltres gaudim i treballem per fer unes festes populars compromeses i combatives, no podem passar per alt la situació de les nostres companyes que ho han donat tot i que continuen lluitant malgrat la seva situació.
La nostra solidaritat amb la Lola segrestada a l’estat francès i patint les dures condicions de la presó de Rennes.
La nostra solidaritat amb la Marina, la qual ha estat de nou traslladada a la presó de Tolouse, on a més de la dispersió pateix la repressió dels botxins francesos impedint-li un tractament oftalmològic necessari per als greus problemes de visió i vulnerant així totes les declaracions i acords dels drets humans.
La nostra solidaritat amb els nostres companys de Rescat imputats per enaltiment del terrorisme, amb l’única excusa de portar les fotos de les nostres companyes el passat 11 de setembre al Fossar de les Moreres.  
 RESCAT, agost 2013