Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 d’oct. 2013

Persecució policial i espionatge contra la Kasa de la Muntanya (Barcelona)

L'històric centre social i vivenda okupada del barri de la Salut del districte de Gràcia de Barcelona, la Kasa de la Muntanya ha denunciat aquesta setmana –amb diverses imatges penjades al seu compte de twitter @KasaDlaMuntanya– un sofisticat dispositiu de control policial que, des de fa mesos, espia i enregistra les comunicacions de tothom que entra, surt o viu a l'edifici des de L'Hospital de l'Esperança situat ben  aprop  de l'edifici.
El Centre social autogestionat (una antiga  caserna  de la Guàrdia Civil, que fou reconvertida en espai social l'any 1989) ha advertit que ja el maig  passat fou desobert  un altre dispositiu  enfront de l'edifici des d'on  s'espiaven les activitats del centre. Llavors, com ara, un dispositiu d'alta tecnologia observava la casa durant les vint-i-quatre hores del dia. 

A  través d'un video difós a les xarxes socials per la Coordinadora Antirepressiva de Gràcia es detalla la informació sobre la descoberta d'aquesta darrera persecució pròpia d'un  Estat policial -que si algú no ho sabia encara és just el que  és l'Estat  espanyol- contra la  Kasa de la Muntanya, la més veterana de les cases socials autogestionades de Barcelona. 
Kasa de la Muntanya ha procedit a l'autodestrucció  del sofisticat aparell de videovigilancia com a  denúncia pública de l'atac a que han  estat sotmesos  "com a forma de legítima autodefensa i com a part de la seva resistència activa contra la dictadura del  capital".
No podem fer més que denunciar enèrgicament aquest nou atac i nova prova de persecució per part dels cossos policials de Barcelona de l'entorn social i alternatiu, dels moviments anticapitalistes i antagònics de la ciutat. Si no fos prou,  a la ciutat  i a Catalunya ja portem poc més d'un any d'un continuu increment  de l'arribada de civilons  i CNP  -com si no en tinguèssim prou amb els nostrats Mossos- amb  un increment de les seves tasques  de seguiment, control i amenaces contra els àmbits populars, col·lectius  de joves, grups anticapitalistes, dissidència política i moviments  socials,  etc. El seu putrefacte alé  que ens segueix arreu no ens desmotiva fer la nostra. Igual que els de la Kasa de la Muntanya, la majoria els pot dir: aneu-vos-en a cagar a la vía.

Cliqueu aquest enllaç