Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

12 de nov. 2013

L'Audiencia Nacional jutjarà dos solidaris per suposat "enaltiment del terrorisme"

 La Solidaritat no és cap delicte ! SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS !!!
La solidaritat és la nostra arma


Sostenir dos fotografies de dos preses polítiques es veu que, segons la fiscalia, suposa enaltir el "terrorisme". El mateix estat que s'ha de menjar amb patates l'allargament de  les sentències aplicades durant anys contra presos  polítics amb l'anomenada "Doctrina Parot", per altra banda manté la seva  persistent cacera de bruixes, tot intentant de fer callar les veus discordants que no són del seu grat, com en aquest cas, intentant de criminalitzar a la  mateixa  solidaritat contra dos membres, en Ferran i en Gregori, del col·lectiu de Bastoners Cop a Cop, de la Vila de Gràcia (Barcelona), veterans activistes solidaris.
  Sota l'impuls de la xarxa Força, s' ha iniciat una campanya de suport amb els dos bastoners de la Colla Bastonera Cop a Cop imputats "d'enaltiment del terrorisme" per portar les fotos de les preses polítiques Lola i Marina en l'acte polític de l'esquerra independentista el passat 11 de setembre del 2012. Els solidaris, que seran jutjats properament a l'Audiencia Nacional, a  Madrid,  els hi demanen 2 anys de presó 8 d'inhabilitació total i 3000€ de fiança. 

La criminalització dels dos membres solidaris de la colla bastonera, suposa també un atac directe contra la solidaritat, contra la tasca antirepressiva i la tasca de denúncia  de la repressió. No és pas casual que des de l'estat es criminalitzi  i el  persegueixi als entorns  socials que  s'impliquen amb la solidaritat, tot pretenent aïllar el compromís, el vincle i influència al carrer i als barris. 
La campanya "Solidaritat amb els solidaris" de suport als dos solidaris de la colla bastonera de Gràcia rep la col·laboraió  i participació de diversos col·lectius sota l'impuls de la xarxa Força! El proper dissabte 16 de novembre amb una Roda de Premsa al Passeig del Born de Barcelona a les 11.00 h del matí s'iniciarà formalment la campanya.

En defensa del dret a organitzar la solidaritat

 Des del Comité per un Socors Roig Internacional manifestem que convé ser-hi presents a aquesta roda amb  el màxim de solidaris i solidàries per transmetre la solidaritat amb els companys i defensar de manera ben patent el nostre inalienable dret a organitzar-nos, a expressar-nos i a denúnciar la repressió...només faltaria!I a la vegada a estendre i col·laborar en la campanya, perquè   està en  joc el nostre dret a organitzar-nos, a rebel·lar-nos,  a solidaritzar-nos. En definitiva, a lluitar i a vèncer, mal que els pesi i provin d'impedir-ho.

Entrevista (vídeo) als dos membres solidaris imputats per l'AN. font: Rescat
Vídeo de campanya font: Rescat

Comunicat SRI-Catalunya:


COMUNICAT de SOLIDARITAT amb els companys de la Colla de Bastoners de Gràcia, Cop a Cop


Companys i companyes de RESCAT i Campanya "Solidaritat amb els solidaris"


Des del Comité per un Socors Roig Internacional  volem transmetre, a través vostre, la nostra honesta i activa solidaritat amb els companys solidaris de la Colla de Bastoners de Gràcia, Cop a Cop, Ferran i Gregori. Sota el pretext d'”enaltiment del terrorisme” per mostrar dues fotografies de les companyes preses polítiques Lola i Marina, arran de l'acte polític de l'esquerra independentista del passat 11 de setembre del 2012, l'Audiencia Nacional els ha imputat i els demana 2 anys de presó, 8 d'inhabilitació i una fiança de 3000 euros.


Entenem i sostenim que la imputació dels dos companys, suposa un atac directe contra la solidaritat i la criminalització contra la tasca antirepressiva. Entenem que amb aquesta persecució als dos companys, l'estat pretén criminalitzar i continuar amb el seu persistent assetjament contra els entorns socials més compromesos i actius per tal d'impedir el desenvolupament de la solidaritat i la denúncia pública de la seva repressió. Terrorisme són els milers de deshaucis que la banca i la classe política aproven i apliquen a diari, terrorisme són els milionaris beneficis de la banca i la pobresa que provoquen, terrorisme són les polítiques que afavoreixen la destrucció de milers i milers de llocs de treball, terrorisme són els maltractes, abusos i tortures aplicades a presos polítics a les seves cel·les, amb inhumans aïllaments i desatenció sanitària als presos i preses malalts que Instituciones Penitenciarias i el Ministeri d'Interior espanyol apliquen sistemàticament...això sí que és terrorisme...d'estat. El mateix estat que s'ha d'empassar la recent sentència d'Estrasburg que qüestiona l'aplicació de l'anomenada “Doctrina Parot”, donant la llibertat a nombrosos presos polítics que ha mantingut i manté com a ostatges, tot havent complert les seves condemnes íntegrament. I que per altra banda persisteix en la persecució de la nostra única arma que ens resta, com és el nostre dret a organitzar la solidaritat amb els represaliats i les repressaliades, de denúncia de la criminalització social i política. Només aquesta persecució s'explica com l'intent per part de l'estat feixista d'impedir l'extensió de la solidaritat amb els presos i preses polítiques i aïllar-la del carrer.

Per això els i les qui practiquem la solidaritat amb els presos i preses polítiques no podem més que sortir a defensar els companys represaliats Ferran i Gregori que és, alhora, defensar el nostre dret a organitzar la solidaritat.

Companys i companyes de RESCAT i de la campanya "Solidaritat amb els solidaris", compteu la nostra més sincera aportació, des de les nostres modestes forces, com uns braços més que s'hi sumen per estendre la vostra campanya. Convé ser-hi presents per transmetre la solidaritat amb els companys i defensar de manera ben manifesta el nostre inalienable dret a organitzar-nos, a expressar-nos i a denúnciar la repressió.Absolució Ferran i Gregori! La solidaritat és la nostra arma!
Salutacions solidàries!
Comitè per un Socors Roig Internacional – Catalunya
11 de novembre de 2013
www.reixa-sri.blogspot.com
sricatalunya@yahoo.es