Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

21 de nov. 2013

Les preses antifeixistes Encarnación León i María Jesús Romero ja es troben en llibertat

Dimecres 20 de novembre sortiren Encarnación León Lara de la presó de Múrcia II i María Jesús Romero Vega de la d'Huelva, expreses antifeixistes dels GRAPO que tenien aplicada l'anomenada Doctrina Parot.No obstant això, hem de denunciar l'agressió a pedrades i persecució de 10 feixistes  a tres solidaris que s'acostaven a rebre Encarni el dimarts 19 , creient que havia estat excarcerada aquest dia .
Difonem la denúncia efectuada pels companys solidaris per l'agressió patida a la presó de Múrcia: "Avui , dimarts 19 de novembre, dos companys i jo , hem patit una agressió feixista a la sortida de la presó de Múrcia . Ens van comunicar que avui excarcelaban a Encarnación León , antifeixista dels GRAPO amb Doctrina Parot , i acudim a rebre-la.Sobre les 17.00 arribem als voltants de la presó i al costat d'una senyal de Stop , a menys d'un quilòmetre d'aquesta, hi havia uns deu nois vestits de negre i amb la bandera franquista lligada al senyal . En aquest moment no vam tenir cap problema .Un cop a la presó , ens van preguntar el motiu pel qual anàvem a presó , els ho expliquem , lliurem la documentació i entrem sense cap tipus de problema . Als pocs minuts de ser-hi , va arribar un cotxe de la Guàrdia Civil , van parar just a l'entrada i van parlar amb els funcionaris de presó . A l'estona , es van dirigir al pàrquing i van donar una volta per aquest, segurament a apuntar les dades del cotxe en què anàvem , van tornar a l'entrada i van marxar.Un cop ens assabentem que, malauradament , avui no sortia Encarnación, ens dirigim cap al cotxe i esperem que més cotxes sortissin , per seguretat nostra, per si es produïa alguna agressió . Sortim darrere d'un cotxe al qual els feixistes no van fer res. Però quan nosaltres vam anar a passar , vam veure a un plantat i subjectant la bandera franquista i al crit de "fills de puta " un es va llançar al cotxe , mentre que els altres ens van tirar pedres . En un primer moment , van començar a perseguir-nos en dos cotxes però , afortunadament , vam aconseguir despistar.Com es van assabentar que nosaltres érem solidaris d'Encarnación León ? Per què al cotxe que va passar abans no li van fer res ia nosaltres sí ? Igual a la presó o la Guàrdia Civil , té la resposta .Que sàpiguen els feixistes , que cap tipus d'agressió impedirà que ens solidaritzem per aquells que més han lluitat per la classe obrera i contra el feixisme .També ens van informar , que familiars de presos bascos , han estat agredits en anar a visitar a un familiar i que l'any passat hi va haver un incident semblant a la sortida d'un pres basc .DAVANT EL FEIXISME , RESISTÈNCIA ANTIFEIXISTA .


http://www.difusionpresospoliticos.blogspot.com.es/2013/11/agresion-fascista-la-salida-de-la.html

 
Agressions a rebudes a presos polítics i a familiars en visites


-8 De novembre , Bilbo , rebuda de l'exprés polític basc Joseba Artola . Trets a l'aire de l'ertzaintza i 7 imputats .-15 De novembre , Puerto I. Assetjament a l'advocat de Josean López Ruiz a la sortida d'aquest. Desenes d'agressors impunes .-16 De novembre , Múrcia I i II , apedregada dues vegades la furgoneta de familiars de presos bascos de visita a aquestes presons . 4 agressors impunes .-19 De novembre , Múrcia II , apedregat el cotxe amb solidaris que anaven a veure a Encarnación León Lara , presa política antifeixista . 10 agressors feixistes impunes .-20 De novembre , assetjament policial a Izaro Arruarte , germana d'un pres basc .... ¡ ¡ Ja n'hi ha prou !