Aquest bloc dóna suport als presos polítics antifeixistes i anticapitalistes. Per l'Amnistia Total Sense Condicions i contra el terrorisme d'estat.

31 de des. 2013

IMPORTANT DARRERA HORA: Per fi, Arenas serà operat de cataractes

Aquesta mateixa setmana, Manuel ha estat per fi atès adequadament a l’oftalmòleg. L’estudi del seu cas dóna ja per segura l’operació quirúrgica de les seves cataractes al juny de 2014, després d’un necessari temps d’adequació mèdica. Arenas va dir a la seva família, que fa dos escasses setmanes va presentar una denúncia a Institucions Penitenciàries,  que estava content amb el tracte que va rebre i l’explicació de perquè aquest retard amb la quirurgia. També va dir que dies abans el Cap de Seguretat de Castelló II li va transmetre  l’enormement molesta que estava la directora d’aquesta presó pel munt de targetes de protesta que hi havia i seguía rebent sobre Arenas. Aquest li va contestar que la reivindicació no podia ser més clara, i que la solució estava en ells.


LA SOLIDARITAT  HA CAUSAT EFECTE!


El Comitè per la Llibertat d'Arenas ha anunciat, tot i així, que LA CAMPANYA, PERÒ, HA DE CONTINUAR 

Justament el proper 11 de gener a Granollers (Barcelona) tindrà lloc la presentació pública del Comitè. Es necessari que la campanya de denúncia  de la situació de Manuel continuï i s'estengui la solidaritat. Com ha manifestat el Comitè per la Llibertat d'Arenas, ha de continuar per fer el seguiment del cas. Cal prosseguir amb la pressió fins que Manuel sigui, efectivament, operat i evitar que des de la direcció política de les presons (Ministeri Interior i IIPP) no realitzin cap contraordre. La salut i integritat d'un lluitador comunista està en joc.

Aprofitem per anunciar que el Comitè per la Llibertat d'Arenas a Catalunya, obrirà una pàgina web en  breus dies, passat el cap d'any. Amb la qual es farà el seguiment del cas i de la campanya de denúncia i des d'on podrem conèixer les seves dades biogràfiques, tenir accés ordenadament a una selecció dels seus textos polítics, entrevistes i altres informacions o elements relacionats amb aquest dirigent comunista. Perquè és important de conèixer a la persona i a la seva tasca ideològica i militant. Per la seva dignitat de militant revolucionàri i fer-la el màxim de pública. Manuel Pérez Martínez, Arenas, malgrat el vulguin criminalitzar i condemnar-lo de per vida a la presó.... és un dirigent comunista, NO UN TERRORISTA. Llibertat

Podeu posar-vos en contacte amb el Comitè per la Llibertat d'Arenas (Catalunya) amb l'adreça arenasllibertat@gmail.com